NIEUWE RELEASEDATUM VAN DE OER-HOLLANDSE KOMEDIE CASA COCO

De nieuwe bioscoopfilm Casa Coco met niemand minder dan Gerard Cox en Joke Bruijs zal vanaf 10 november 2022 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Casa Coco die oorspronkelijk in januari 2022 geprogrammeerd stond, moest worden verplaatst door het feit dat bioscopen dicht waren. 

Quote Gerard: “Ik heb met veel plezier aan de film gewerkt en kijk ontzettend uit naar de bioscooprelease”.

Casa Coco gaat over de Rotterdamse vriendengroep (Loes Luca, Richard Groenendijk, Gijs de Lange, Frédérique Spigt) die ieder jaar overwinteren op het eiland Bonaire in het pension van Pleun Saris (Joke Bruijs). Als Pleun ontdekt dat haar jeugdliefde Toon Emmers (Gerard Cox) er ook bij is, doet dit de nodige stof opwaaien. 

Verder zijn ook Katja Schuurman, Oscar Aerts, Tania Kross, Pamela Teves en Chris Tates te zien in deze zomerse komedie voor oud én jong.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *