HADEWYCH MINIS ZINGT NUMMER VOOR BIOSCOOPFILM ‘ALL INCLUSIVE’

greenfield_film                                                                             logowwentertainment-blue

Amsterdam, vrijdag 10 maart 2023

HADEWYCH MINIS ZINGT NUMMER VOOR BIOSCOOPFILM ‘ALL INCLUSIVE’


Speciaal voor de nieuwe film ‘ALL INCLUSIVE’ zingt Hadewych Minis een cover versie van de Simple Minds song: ‘Don’t You (Forget About Me)’. De bioscoopfilm ‘ALL INCLUSIVE’ is bedacht door Minis’ man, acteur Tibor Lukács. Tibor en Jennifer Hoffman vertolken samen de hoofdrollen in deze schurende komedie, waarin het huwelijk tussen de personages Jacco en Sylvie zwaar op de proef gesteld tijdens een vakantie op een all-inclusive resort. 

Bij een eerdere samenwerking in 2015 tussen Tibor Lukács en producent Frank Groenveld, tijdens de film Homies, ontstond het idee om van de theatervoorstelling van Lukács, over een animatieteam op een all-inclusive resort, een film te maken. Het was voor Lukács een logische keuze dat er ook een nummer van Hadewych in de film zou zitten.

Tibor: “Na het draaien van de eindscène wist ik welk nummer het beste eronder zou passen. Dit prachtige nummer maar dan gezongen door Hadewych. Ik heb het aan de regisseur en producent laten horen en zij waren ook gelijk enthousiast over deze versie. Ik vind het geweldig dat Hadewych met haar prachtige stem de film afsluit!”

Hadewych: “Ik vond het een eer toen Tibor voorstelde om mijn versie van het nummer te gebruiken en stiekem ook heel romantisch.”

Het nummer Don’t You (Forget About Me) door Hadewych Minis is vanaf vandaag te beluisteren op alle muziekstreamingdiensten.

Beluister hier het nummer via Spotify.

Over de film: ALL INCLUSIVEHet verhaal
Wanneer Jacco (Tibor Lukács) en Sylvie (Jennifer Hoffman) met hun dochter Loïs (Aiko Mila Beemsterboer) en zoon Bink (Bing van Son) besluiten op vakantie te gaan in een All-Inclusive resort, wordt hun al wankele huwelijk zwaar op de proef gesteld. Wanneer Sylvie bij aankomst aan Jacco meldt dat ze een ‘pauze’ wil inlassen kan Jacco dit, te midden van zijn midlife crisis, maar moeilijk accepteren. Binnen de paradijselijke All-Inclusive cultuur zal Jacco de confrontatie moeten aangaan met zijn vastbesloten vrouw, zijn puberende kinderen maar vooral zijn grootste struikelblok, zichzelf.

Bekijk hier de trailer

De cast

De originele cast bestaat, naast Jennifer Hoffman, Tibor Lukács, Aiko Mila Beemsterboer en Bing van Son, verder uit Frank Lammers, Matthijs van de Sande Bakhuyzen, Jochum ten Haaf, Manoushka Zeegelaar Breeveld, Thijs Boermans, Sara Afiba, Sheila Payne en Tine Cartuyvels. 

Makers
De film is gebaseerd op een idee van Tibor Lukács en wordt geregisseerd door Aniëlle Webster (Huisvrouwen Bestaan Niet, Wat Is Dan Liefde, Swanenburg). Het scenario is geschreven door Dorien Goertzen (Wat Is Dan Liefde) en Richard Kemper (Huisvrouwen Bestaan Niet). De film wordt geproduceerd door Frank Groenveld vanuit Greenfield Film Productions. Frank was als producent ook medeverantwoordelijk voor Casa Coco, Ik Wist Het, Huisvrouwen Bestaan Niet, Kruimeltje en Homies.

De film ‘ALL INCLUSIVE’ wordt op 16 maart 2023 door filmdistributeur WW Entertainment in de bioscoop gebracht.