Sigrid ten Napel, Steef de Bot, Tarikh Janssen & Loes Luca in de nieuwe bioscoopfilm Ik Wist Het

 

Amsterdam, 28 mei 2021

Sigrid ten Napel, Steef de Bot, Tarikh Janssen & Loes Luca in de nieuwe bioscoopfilm Ik Wist Het

‘Ik Wist Het’ is de nieuwe magische speelfilm, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Chantal van Gastel met in de hoofdrollen Sigrid ten Napel, Steef de Bot, Tarikh Janssen en Loes Luca. De originele cast bestaat daarnaast ook uit o.a. Toprak Yalçiner, Javier Guzman, Melissa Drost, Victoria Koblenko en Rob Dekay. De film gaat over Mia, een dertiger die het roer omgooit en een bloemenwinkel opent. Ze besluit op haar intuïtie te vertrouwen die haar vertelt dat de liefde van haar leven niet lang op zich zal laten wachten. De opnames zijn van start gegaan en de film zal 17 februari 2022 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

Het verhaal
Het dertigers dilemma, carrièrekansen, ondernemerschap, luisteren naar je intuïtie en de zoektocht naar de liefde. Thema’s van alledag worden in deze magische film aangestipt. Ik Wist Het is een film over de eigenzinnige jonge vrouw Mia. Wanneer ze op haar 33e nog steeds single en ongelukkig is in haar werk, besluit ze weer te luisteren naar haar intuïtie. Ze begint een bloemenwinkel – wat ze altijd al gewild heeft – en ontmoet daar de man van haar dromen. Ze zet alles op alles om een succes van haar winkel te maken en om ervoor te zorgen dat de man van haar dromen ook de man van haar leven wordt. Maar wat als je opeens vlinders krijgt van diegene die recht voor je staat…

Makers
De film wordt geregisseerd door Jamel Aattache (Zwaar Verliefd!, Casanova’s) en het scenario is geschreven door René Molenaar (Zwaar Verliefd!), gebaseerd op de bestseller van Chantal van Gastel. De film wordt geproduceerd door Greenfield Film Productions (Huisvrouwen Bestaan Niet, Casa Coco, Kruimeltje, Homies) in coproductie met Brabant Films. De film Ik Wist Het wordt op 17 februari 2022 door filmdistributeur WW Entertainment in de bioscoop gebracht.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *