HUISVROUWEN BESTAAN NIET 2, DÉ FEELGOOD FILM VAN DE FEESTDAGEN

Hilversum, 1 april 2019

HUISVROUWEN BESTAAN NIET 2, DÉ FEELGOOD FILM VAN DE FEESTDAGEN

Na het succes van het eerste deel, waar meer dan 300.000 bezoekers naar toe zijn gegaan, kon een vervolg niet uitblijven. Aan het einde van dit jaar kunnen we weer gaan genieten van de levens- en liefdesperikelen van Gijsje, Marjolein en Loes in Huisvrouwen Bestaan Niet 2. De opnames gaan begin juni 2019 van start.

Cast
Dezelfde hoofdcast heeft getekend voor een vervolg, waaronder Jelka van Houten, Eva van de Wijdeven, Loes Luca, Leo Alkemade en Kay Greidanus. Ook de regie zal ditmaal weer in handen zijn van Aniëlle Webster, Richard Kemper schreef wederom het scenario.

Het verhaal
In Huisvrouwen Bestaan Niet 2 worstelen onze drie vrouwen vloekend, lachend en elkaar de waarheid vertellend ieder met hun fase van het moederschap en het effect daarvan op hun leven. In dit vervolg volgen we Gijsje (Eva van de Wijdeven), Marjolein (Jelka van Houten) en Loes (Loes Luca) die ons, net als in het eerste deel, met een flinke dosis humor meenemen in hun worsteling met verschillende levensvragen.

Productie
De film wordt geproduceerd door RickEngelkes en Frank Groenveld vanuit productiemaatschappij REP Film in samenwerking met Nuts & Bolts Film Company (Denis Wigman en Marijn Wigman). Sytze van der Laan is Creatief Producent, net als bij het eerste deel.

Release
WW Entertainment is verantwoordelijk voor de distributie van Huisvrouwen Bestaan Niet 2 en brengt de film op 12 december 2019 uit in de Nederlandse bioscopen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *